Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Cardoen verlengde waarborg

Tot 10 jaar garantie op je tweedehands auto of nieuwe auto


2 min. lezen
Tot 10 jaar garantie op je tweedehands auto of nieuwe auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bij Cardoen geniet je standaard van 2 jaar garantie op een nieuwe auto. Voor een refurbished tweedehandsauto is dat 1 jaar garantie. Met de Cardoen verlengde waarborg kan je die garantie uitbreiden tot 10 jaar aan een voordelige prijs.

Wat valt er onder de waarborg?

De verlengde waarborg van Cardoen dekt volgende zaken: * alle defecte onderdelen (behalve door slijtage) * alle werkuren

Wat valt er niet onder de Cardoen verlengde waarborg?

Volgende zaken vallen niet onder de Cardoen verlengde waarborg:

  • schade door slijtage (nieuwe remmen, banden, koppeling, …)
  • werkuren en materiaal voor onderhoud (olie, filters, batterij, …)
  • schade na een ongeval, glasbreuk en eigen schade
  • schade door vandalisme, fout gebruik van de auto en grove nalatigheid
  • schade door off-road gebruik bij een 4x4 en schade aan het dakmechanisme van cabrio’s

Wat te doen bij problemen met je nieuwe auto van Cardoen?

Gaat er plots een lampje branden? Hoor je een vreemd geluid? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons Cardoen Service Center:

Ook als je twijfelt over iets, doe je er goed aan contact op te nemen met ons. Want een klein probleem is snel opgelost. Laat het dus zeker niet liggen.

Het interessante tarief van de Cardoen verlengde waarborg

Voor €599 krijg je tot 10 jaar garantie op je (refurbished tweedehands) Cardoen-auto. Dat is een vast bedrag voor elk merk en elk type, je betaalt het dus maar één keer.

De verlengde waarborg loopt tot de 10de verjaardag van je auto of totdat er 150 000 km op de teller staat (1). Zo heb je in totaal 10 jaar garantie op je nieuwe of tweedehands auto. Een mooie deal, toch?

Je betaalt in heel de waarborgperiode maximum één keer een franchise van €500. Gaat je versnellingsbak stuk na afloop van de wettelijke garantie? Dan betaal je €500 voor de herstelling, ook al kost die veel meer. Heb je een jaar later plots een probleem met je multimediasysteem? Dan is de reparatie helemaal gratis, want je hebt de eenmalige franchise al betaald.

(1) Als je een nieuwe Cardoen koopt in 2023 (jaar van eerste inschrijving) en kiest voor onze verlengde garantie, dan is je auto gedekt tot 2033 of tot hij 150.000 km bereikt. Als je een tweedehands Cardoen koopt die voor het eerst werd ingeschreven in 2018 en kiest voor onze uitgebreide garantie, dan is je auto gedekt tot 2028 of tot hij 150.000 km heeft gereden.

Wat zijn de voorwaarden van Cardoen verlengde waarborg?

Met de verlengde garantie op jouw nieuwe of refurbished tweedehandsauto van Cardoen ben je tot 10 jaar gerust als je de baan op gaat. Hiervoor moet je wel enkele voorwaarden in acht nemen:

  • het onderhoud van je auto gebeurt bij Cardoen
  • je gaat verantwoord om met je auto (olie in de gaten houden, bandenspanning meten, op tijd onderhoud inplannen, …)
  • de waarborg start op de dag dat je auto geleverd wordt
  • de 10 jaar begint vanaf de datum van eerste inschrijving van je auto

Liever aan niks denken?

Kom je niet graag voor onverwachte kosten te staan? Dan is het Cardoen Service+ contract een interessante oplossing. Voor een vast bedrag per maand zijn alle kosten van onderhoud en herstellingen gedekt. Daarnaast krijg je 7 jaar gratis pechverhelping in binnen- en buitenland.

Heb je nog vragen? Onze klantendienst helpt je graag verder. Bel gratis naar 0800 17 023 of vul het contactformulier in: