Ontdek het ruime aanbod auto's van 25 merken aan de laagste prijs online & in onze 16 vestigingen.

Werken bij Cardoen


1 min. lezen

Ben je op zoek naar een job in de autosector? Dan zit je bij Cardoen aan het juiste adres.

Bij Cardoen zijn we voortdurend op zoek naar talent en enthousiasme om onze toekomst een versnelling hoger te schakelen. Hoewel Cardoen al jaren een vaste waarde is in België, blijft het een dynamisch en groeiend bedrijf.

We streven naar een gezonde en leuke werkomgeving, waar je met een glimlach en plezier naar het werk komt en waar je jezelf kunt ontplooien.

Inmiddels werken er meer dan 300 medewerkers voor Cardoen. Deze medewerkers zijn niet enkel verspreid over de 16 vestigingen in het land, een groot deel werkt ook op het hoofdkantoor dat zich bevindt aan de vestiging in Antwerpen. Wij hebben niet alleen jobs voor carrossiers en verkopers, maar ook voor boekhouders en IT-specialisten. Waar je sterktes ook liggen, bij Cardoen vind je gegarandeerd een job naar je zin.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk zeker eens onze openstaande vacatures. Bij Cardoen zoeken we altijd collega’s met goesting en passie. We streven er eveneens naar een personeelsbestand op te bouwen dat een weerspiegeling is van de maatschappij.

Onze waarden

Werken @ Cardoen

Benieuwd hoe het is om te werken voor Cardoen? We laten graag onze collega’s zelf aan het woord.

Ga volle gas voor je nieuwe job